Vanuit overkant vallei
Klik op foto voor vergroting

DE WONING / DE APPARTEMENTEN

De villa bestaat uit 2 volwaardige appartementen welke gezamenlijk of afzonderlijk kunnen worden gehuurd. Het huis heeft een centrale toegang voor gezamenlijk gebruik en twee afsluitbare appartementen. Elk van de 2 appartementen heeft een volledig ingerichte open keuken, een zitkamer, badkamer met douche en 2 slaapkamers. In totaal heeft de villa 4 slaapkamers en is derhalve geschikt voor 8-10 personen. Een van de appartementen (te weten Noord) beschikt over satelliet TV/DVD, de ander (Zuid) over een DVD installatie.

In de ruime garage onder het huis treft u een sauna met een douche aan, een was- en droogmachine, voldoende ruimte om ski’s neer te zetten, diverse fitness toestellen en spellen als bijv. tafelvoetbal en tafeltennis. In het dorp (+/- 200 m) bevindt zich een tennisbaan waarvan onze gasten gratis gebruik kunnen maken.

Zie hier voor foto’s van het huis.
Zie hier voor foto’s van de beide appartementen.
Zie hier een plattegrond van het huis.

 

TOEGANG EN PARKEREN

Er is ruim voldoende parkeerruimte bij het huis voor meerdere auto’s. De weg naar het huis is een (eigen) privé-weg van de eigenaren van de 3 woningen die aan deze weg liggen.

In de winterperiode dient rekening te worden gehouden met de mogelijkheid dat sneeuwkettingen nodig zijn om de de toegangsweg te kunnen berijden, dit is nl een vrij steile helling.

© Created by PP productions.