VOORWAARDEN

Het huis van Andre

Sleutel/contact

De sleutel kan worden opgehaald bij een huis van Andre Faurittes in het centrum van het dorp, pal tegenover Chateau d’Aspres, als u vanuit het noorden het dorp binnenrijdt aan de linkerkant. Andre zal u ook de laatste route aanwijzing geven (+/- 500 meter). De sleutel kan worden opgehaald vanaf 14.00u op de dag van aankomst, tot 20.00u in de avond. De sleutel dient te worden ingeleverd uiterlijk om 10.00u op de dag van vertrek. De huurperioden lopen van zaterdag tot zaterdag, tenzij anders overeengekomen. Andre en zijn vrouw zijn ook uw directe contact ingeval van vragen of calamiteiten.

De beheerder Andre

Karakteristiek beeld in Andre’s tuin

Inventaris / faciliteiten

Ieder appartement beschikt over een badkamer met douche en toilet, een keuken met volledige apparatuur (incl. vaatwasser, keramische kookplaten, oven-magnetron, koelkast met vriesvak), een ouderslaapkamer en kleine slaapkamer, in totaal 4 slaapplaatsen per appartement, met de mogelijkheid deze met 1 of 2 slaappplaatsen uit te breiden. Extra bedden treft u aan in de garage

Alle zaken in de garage maken geen deel uit van de huur. U mag deze in onderling overleg (met de eventuele andere huurder) voor eigen risico gebruiken, mits u ze in dezelfde staat (=werkend en onbeschadigd) achterlaat. Eventuele schade wordt met de borg verrekend.

De tennisbaan

In de garage bevindt zich fitnessapparatuur, een wasmachine en droger, een sauna en extra douche, tuinstoelen en tafel, enig kinderspeelgoed en dergelijke. Er zijn ook enkele tennisrackets te vinden die u kunt gebruiken op de tennisbaan op 200 meter afstand van het huis, en waarvan de eigenaar van de Auberge (zie verder) de sleutel beheert. U kunt gratis gebruik maken van deze tennisbaan.

Indien u de sauna wenst te gebruiken dient u dit vooraf aan te geven, gezien het hogere energieverbruik.

Het huis is omgeven door een tuin van +/- 1000m2 welke is voorzien van terrassen. Het is ideaal voor kleine kinderen, hoewel er door de hoogteverschillen wel goed op kleine kinderen gelet moet worden i.v.m. vallen en dergelijke. Naast het huis staat een houten speeltoestel, welke voor eigen risico gebruikt kan worden. Laat kleine kinderen nooit zonder toezicht spelen!

Uitzicht vanuit de woning

De appartementen zijn voorzien van een volledige inventaris. Bij aankomst treft u opgemaakte bedden aan met schoon beddengoed alsmede handdoeken en keukenlinnen. Appartement Noord heeft een TV/DVD installatie met satellietaansluiting (Nederlandse zenders), appartement Zuid heeft een TV/DVD installatie zonder TV aansluiting. Verschillende DVD’s zijn beschikbaar. Beide appartementen hebben een radio/CD-speler. Voor een uitgebreide inventarislijst klik hier.

Betaling, borg en schoonmaak

Bij reservering dient 50% van het bedrag te worden overgemaakt op ons rekeningnummer. Uiterlijk 6 weken voor aanvang huur dient de resterende 50% te worden overgemaakt alsmede een borg ter hoogte van EUR 250,- welke direct na de afloop en constatering dat alles naar behoren is achtergelaten (per bankoverschrijving) zal worden terugbetaald, met verrekening van de energiekosten.

Uitzicht vanuit de woning

De eindschoonmaak is verplicht en kost EUR 50,- per appartement, of EUR 100,- indien u het gehele huis huurt. Indien u tussentijdse schoonmaak wenst dan kan dat rechtstreeks met de beheerder worden geregeld. Wij gaan ervan uit dat ons huis netjes wordt achtergelaten en verzoeken u vuilnis op te ruimen en gebruikt beddengoed en handdoeken in de wasmand in de badkamer neer te leggen voordat u vertrekt. Alle gasten wordt aangeraden zelf een annulerings- en reisverzekering af te sluiten.

De tarieven genoemd op de website kunnen op enig moment worden gewijzigd.

Uitzicht vanuit de woning

Annulering

Uw vooruitbetaling en borg wordt teruggestort ingeval u annuleert voor 45 dagen voor aanvang van de huurperiode. Indien u annuleert tijdens de laatste 45 dagen voor verhuur dan wordt alleen de eventueel reeds betaalde borg terugbetaald. Indien het mogelijk is een andere huurder te vinden die op dezelfde datum wil huren en tegen dezelfde prijs, wordt ook de huurprijs terugbetaald.
© Created by PP productions.